XII Mostra de Vins

XII Mostra de Vins Dies 5, 7 i 10 de març de 2024 Organitza: Ajuntament de Navàs Lloc: Navàs Un any més, Navàs torna a celebrar la ja tradicional festa del vi del municipi, amb una setmana plena d’actes. Engegarem el 5 de març, a les 20:00 al Centre Enoturístic del Pla de Bages amb un tast de … Continued

05/03/2024 - 10/03/2024

Ajuntament de Navàs

Actualitat / Inici / XII Mostra de Vins

XII Mostra de Vins

Dies 5, 7 i 10 de març de 2024

Organitza: Ajuntament de Navàs

Lloc: Navàs

Un any més, Navàs torna a celebrar la ja tradicional festa del vi del municipi, amb una setmana plena d’actes.

Engegarem el 5 de març, a les 20:00 al Centre Enoturístic del Pla de Bages amb un tast de vins: A prop! Tast 3 i 3, amb 3 vins del nou celler L’Eixel, DO Pla de Bages, i 3 formatges Gavarresa.

Seguirem amb l’esperat Maridatge el proper 7 de març a les 20:00 al Teatre de Palà de Torroella, on maridarem sis vins del municipi de Navàs amb sis plats elaborats per Les Alzines. Conduirà l’acte l’enòleg Joan Soler.

Per acabar, el dia 10 de març celebrarem la XII Mostra de Vins de Castelladral, juntament amb la tradicional arrossada. La diada començarà de bon matí amb la caminada popular, seguida de la fira artesana i agroalimentària i la mostra de vins del municipi de Navàs. A continuació, hi haurà concert d’Ara i Aquí, amb Tito Akile i Montse Mollet i, per acabar, l’arrossada popular.

La reserva de tiquets per al tast de vins i el maridatge de Palà ho podeu clicant als enllaços anteriors.