Ressons Penedès

Descobreix el Penedès, la destinació perfecta per a viure experiències inoblidables. Amb una ubicació ideal a prop de Barcelona i Tarragona, som el cor dels vins amb Denominació d’Origen Penedès i Denominació d’Origen Cava. Oferim una combinació perfecta de platges, boscos i vinyes. Al Ressons Penedès, fusionem els tres grans elements que ens defineixen: el … Continued

03/05/2024 - 05/05/2024

Actualitat / Inici / Ressons Penedès

Descobreix el Penedès, la destinació perfecta per a viure experiències inoblidables. Amb una ubicació ideal a prop de Barcelona i Tarragona, som el cor dels vins amb Denominació d’Origen Penedès i Denominació d’Origen Cava. Oferim una combinació perfecta de platges, boscos i vinyes.

Al Ressons Penedès, fusionem els tres grans elements que ens defineixen: el vi, el cava i la música. Amb un programa d’artistes catalans i d’arreu del territori, el nostre festival promou la cultura i l’enoturisme en un entorn geogràfic únic.

Som la combinació d’història i tradició, oferint una filosofia de vida que captura l’essència del Penedès. Des de passejades entre vinyes fins a festes tradicionals, cada moment és una celebració de tot allò que som i oferim.

Explora el Penedès amb nosaltres i viu una experiència autèntica que et captivarà des del primer moment.

Més informació, aquí.