Primavera Wine

Primavera Wine és un festival de vi, on també hi trobareu gastronomia, música en directe, activitats úniques i convidats del sector de primer nivell.  Una gran festa com mai l’heu viscuda, on tothom pot trobar el seu espai per gaudir d’un bon ambient tot degustant bon producte. Tot això es farà des del respecte i la … Continued

08/06/2024 - 08/06/2024

Desidium, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Balaguer, INCAVI i DO Costers del Segre

Actualitat / Inici / Primavera Wine

Primavera Wine és un festival de vi, on també hi trobareu gastronomia, música en directe, activitats úniques i convidats del sector de primer nivell. 

Una gran festa com mai l’heu viscuda, on tothom pot trobar el seu espai per gaudir d’un bon ambient tot degustant bon producte. Tot això es farà des del respecte i la consciència de tot el valor que tenen al territori. 

En el marc del festival, el dissabte 8 de juny a les 17h podreu gaudir d’una activitat on tindreu l’oportunitat de fer un recorregut per les 12 Denominacions d’Origen de Catalunya a través d’un tast de vins organitzat per l’INCAVI i dirigit per Meritxell Falgueras.

La campanya “Catalunya, on el vi és cultura” de l’INCAVI, presenta un tast de 12 vins al Primavera Wine on tastareu un vi representat de cada D.O.

L’activitat es farà al Jardí de l’IMPIC de Balaguer, a les 17:00h. 

En acabar, només haureu de travessar el pont per arribar a la Plaça de “Lo Morter” per gaudir del GRAN TARDEO del Primavera Wine.

L’entrada és gratuïta. Podeu reservar la vostra aquí.