Nit de l’enologia

Aquest any, l’Associació i el Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya celebra una Nit de l’Enologia extraordinària, ja que celebrem el nostre 40è aniversari. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 7 de juny de 2024 al Celler i Castell de Vila-seca, un espai majestuós. L’Associació Catalana d’Enòlegs vol compartir amb enòlegs i representants de tots els … Continued

07/06/2024 - 07/06/2024

Associació Catalana d’Enòlegs

Actualitat / Inici / Nit de l’enologia

Aquest any, l’Associació i el Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya celebra una Nit de l’Enologia extraordinària, ja que celebrem el nostre 40è aniversari. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 7 de juny de 2024 al Celler i Castell de Vila-seca, un espai majestuós.

L’Associació Catalana d’Enòlegs vol compartir amb enòlegs i representants de tots els àmbits relacionats amb el vi i la vitivinicultura la Nit de l’Enologia a on es fa entrega de la distinció a les persones que hagin destacat per la seva tasca de promoció de l’enologia, el món del vi i del seu entorn.

L’Associació Catalana d’Enòlegs vol promoure entre especialistes, prescriptors i consumidors en general que la intervenció de l’enòleg és decisiva en l’elaboració de les característiques que donen personalitat i qualitat sensorial a un producte vinícola, col·locant així a l’enòleg al lloc que li correspon.

Durant l’acte s’entreguen els diferents guardons en reconeixement a la labor i mèrits de professionals vinculats al món vitivinícola.

Els guardons es lliuren al llarg d’una vetllada enològica en la qual els assistents comparteixen taula i copes, i poden viure en directe les emocions de la proclamació dels guanyadors.