Mostra de Vins de Tramuntana

El pròxim dilluns 8 d’abril, la Denominació d’Origen Empordà organitza una nova edició de la tradicional Mostra de Vins de Tramuntana. Serà a Mas Marroch (Camí Pla del Marroch, Vilablareix, Girona) a partir de les 16:30h. Una jornada professional dirigida a la restauració i l’hostaleria, així com a premsa especialitzada i prescripció. Fins a les 21:00h, els professionals podran tastar els vins … Continued

08/04/2024 - 08/04/2024

Actualitat / Inici / Mostra de Vins de Tramuntana

El pròxim dilluns 8 d’abrilla Denominació d’Origen Empordà organitza una nova edició de la tradicional Mostra de Vins de Tramuntana. Serà a Mas Marroch (Camí Pla del Marroch, Vilablareix, Girona) a partir de les 16:30h. Una jornada professional dirigida a la restauració i l’hostaleria, així com a premsa especialitzada i prescripció.

Fins a les 21:00h, els professionals podran tastar els vins dels 30 cellers participants en aquesta VIII edició de la mostra: Celler Arché Pagès, Celler Castelló Murphy, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Esclanyà, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Mas Pòlit, Celler Maset Plana, Celler Pujol Cargol, Clos d’Agon, Empordàlia, Espelt Viticultors, La Vinyeta, Mas Estela, Mas Geli, Mas Llunes, Mas Oller, Masia Serra, Massís de l’Albera, Oliveda, Pere Guardiola, Perelada, Roig Parals, Sota els Àngels, Terra Remota, Tocat de l’Ala, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots. 

Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració del territori i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per mantenir la seva presència als locals gastronòmics de casa seva.