La Confraria dels Vins dels Bages celebra el seu 25è aniversari

La directora general d'INCAVI, Alba Balcells i Barril, serà reconeguda com a confrare d'honor.

17/10/2023

14:30

Actualitat / Inici / La Confraria dels Vins dels Bages celebra el seu 25è aniversari

Coincidint amb l’11a investidura de nous confrares de l’entitat, celebrarà els seus 25 anys d’història en una cerimònia especial que tindrà lloc al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa, el dia 21 d’octubre. A l’esdeveniment s’incorporaran els nous confrares de número, de mèrit i confrares d’honor a la nostra estimada Confraria dels Vins del Bages.

Els confrares d’honor que seran investits en aquesta ocasió són la directora general d’INCAVI, Alba Balcells i Barril reconeguda pel seu compromís amb la promoció dels vins, i el confrare Sebastià Catllà, amb motiu i reconeixement de la seva trajectòria tant empresarial com humana i social apunten des de l’entitat.

Així mateix, també s’investiran tres confrares de mèrit que han contribuït significativament a la difusió i promoció dels vins catalans: Les periodistes Ruth Troyano i Eva Vicenç, que han escrit sobre la riquesa enològica de la regió, i Josep Roca Fontané, millor sommelier del món, receptor del premi Beronia World’s Best Sommelier Award 2022, qui també serà el pregoner de l’esdeveniment.

També seran investits els nous cellers de la DO Pla de Bages: Celler Sant Miquel d’Oló, Celler Entrebosc i Celler Mond Obert.