FiraVi Art 2023

El ViArt és una fira de caràcter anual que va néixer a Sant Llorenç d’Hortons ara fa 12 anys amb la voluntat de fusionar els vins i els caves ecològics, biodinàmics o naturals dels cellers de proximitat amb l’art, i les seves diferents expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, ceràmica, etc. Els cellers participants en aquest … Continued

22/04/2023 - 22/03/2023

Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

Actualitat / Inici / FiraVi Art 2023

El ViArt és una fira de caràcter anual que va néixer a Sant Llorenç d’Hortons ara fa 12 anys amb la voluntat de fusionar els vins i els caves ecològics, biodinàmics o naturals dels cellers de proximitat amb l’art, i les seves diferents expressions: pintura, música, dansa, gastronomia, ceràmica, etc.

Els cellers participants en aquest esdeveniment tenen com a denominador comú una agricultura que mostra respecte pel medi ambient i una mínima intervenció durant el cicle de la vinya i l’elaboració del vi. Des de la terra, a les vinyes, fins el producte final, el vi. Així, els cellers que són presents al ViArt treballen amb una agricultura basada en la biodiversitat i l’astronomia i tenen un estil de vida que entén que la terra és un organisme viu i receptiu.