Fira Temps de Vi a Vilanova i La Geltrú

Quan és? Aquest any l’edició de Temps de vi serà durant el 6, 7, 8 i 9 de Juny. Què és? Temps de Vi és una associació amb tres eixos principals: u, promoure els vins elaborats a Catalunya; dos, estendre la cultura del vi, juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú; i tres, … Continued

06/06/2024 - 09/06/2024

Actualitat / Inici / Fira Temps de Vi a Vilanova i La Geltrú

Quan és?

Aquest any l’edició de Temps de vi serà durant el 6, 7, 8 i 9 de Juny.

Què és?

Temps de Vi és una associació amb tres eixos principals: u, promoure els vins elaborats a Catalunya; dos, estendre la cultura del vi, juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú; i tres, augmentar la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.

Com?

Amb un esdeveniment que se celebra al centre neuràlgic de la ciutat, amb més d’una quarantena d’estands de les diferents DO, estands gastronòmics, diverses actuacions musicals i una zona infantil amb activitats relacionades amb el món del vi. Durant els tres dies de fira es realitzen diferents tasts i maridatges en restaurants de la ciutat.
Paral·lelament, la fira comptarà amb l’activitat estrella: tasts en veler. La ubicació marinera del municipi fa que sigui una activitat amb un tret diferenciador de la resta de fires.

El nostre objectiu

Acostar la cultura del vi, especialment la del vi català, a tots els assistents.