Fira del Vi del Pirineu

Talarn, al Pallars Jussà,  serà el punt central de la viticultura pirinenca amb la celebració de la  Fira de Vi del Pirineu. La Fira té com a objectiu donar a conèixer els cellers i els vinsdel Pirineu, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d’elaboració.  L’activitat central de la … Continued

08/06/2024 - 09/06/2024

Ajuntament de Talarn

Actualitat / Inici / Fira del Vi del Pirineu

Talarn, al Pallars Jussà,  serà el punt central de la viticultura pirinenca amb la celebració de la  Fira de Vi del Pirineu. La Fira té com a objectiu donar a conèixer els cellers i els vinsdel Pirineu, i en especial els del Pallars, destacant-ne la qualitat i el rigor dels seus processos d’elaboració. 

L’activitat central de la Fira serà el dissabte 8 de juny en què els assistents podran gaudir de l’oferta gastronòmica dels restaurants locals i tastar els caldos dels cellers vinícoles de tot l’àmbit pirinenc. Tot això amenitzat per La Ludwig Band i diferents Dj’s de renom, gràcies a la col·laboració amb el Talarn Music Experience.

La programació de la Fira inclou tasts, representacions artístiques i sorpreses que s’aniran desvetllant properament. Reserva ja la data i gaudeix de la Fira en tots els sentits.Consulta aquí la web oficial de Fira del Vi del Pirineu a Talarn.