Festival VÍVID

El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi. El festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el … Continued

29/03/2024 - 04/05/2024

Actualitat / Inici / Festival VÍVID

El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi.

El festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com dels socis que integren el Club de la Ruta del Vi DO Empordà.

Més informació, aquí.