Festival Ressons Penedès by Cruïlla

Ressons Penedès 2023 neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del nostre entorn —el vi, el cava i la música— en un esdeveniment únic. Un festival que reuneix els grans artistes del panorama musical, que compta amb més de vint-i-un escenaris i trenta-sis actuacions confirmades, en un lloc completament privilegiat: els cellers de … Continued

28/04/2023 - 30/04/2023

Festival Cruïlla

Actualitat / Inici / Festival Ressons Penedès by Cruïlla

Ressons Penedès 2023 neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del nostre entorn —el vi, el cava i la música— en un esdeveniment únic.

Un festival que reuneix els grans artistes del panorama musical, que compta amb més de vint-i-un escenaris i trenta-sis actuacions confirmades, en un lloc completament privilegiat: els cellers de l’Alt Penedès de Catalunya.

Una iniciativa que sorgeix de Barcelona Events Musicals, empresa del Festival Cruïlla Barcelona i l’agència de comunicació McCann Barcelona, amb la intenció de crear un nou concepte de festival mai vist. Un concepte que sorgeix del maridatge perfecte entre la cultura i la riquesa d’aquest territori.

Aconsegueix la teva entrada aquí.