Festa del vi novell

La tradicional Festa del Vi Novell del Celler Masroig, pioner en la recuperació d’aquesta tradició catalana que celebra des de fa 14 anys, ha comptat amb l’apadrinament de diferents figures del món de la cultura i la comunicació. Enguany, el grup Gertrudis seran els padrins de la popular festa en aquesta edició, així com els … Continued

11/11/2023 - 11/11/2023

20:00

Celler Masroig

Actualitat / Inici / Festa del vi novell

La tradicional Festa del Vi Novell del Celler Masroig, pioner en la recuperació d’aquesta tradició catalana que celebra des de fa 14 anys, ha comptat amb l’apadrinament de diferents figures del món de la cultura i la comunicació. Enguany, el grup Gertrudis seran els padrins de la popular festa en aquesta edició, així com els encarregats d’espinjolar la bota, donant el tret de sortida a tot un vespre de celebració, on el punt musical anirà a càrrec de la formació vallenca i la seva rumba catalana.

La festa arrencarà a les 20:00 h a la plaça del Celler Masroig amb el concert de Mano’s Rock, que escalfaran l’ambient abans del pregó dels padrins i l’espinjolament de la bota (21:00 h), per continuar amb el concert de Gertrudis a partir de les 22:00 h. Al llarg de la nit, els assistents podran gaudir de la nova anyada del Vi Novell així com del nou oli del raig, perquè puguin degustar també l’oli de la nova collita.