Festa de la Verema Sitges 2023

Sitges celebra la 62a edició de la Festa de la Verema, els dies 29, 30 de setembre i l’1 d’octubre És una de les festes amb més tradició del calendari festiu local. El programa d’actes, que es concentrarà principalment a la plaça de la Fragata, compta amb la mostra de vins, el pregó de la … Continued

29/09/2023 - 01/10/2023

Ajuntament de Sitges i Foment de Sitges

Actualitat / Inici / Festa de la Verema Sitges 2023

Sitges celebra la 62a edició de la Festa de la Verema, els dies 29, 30 de setembre i l’1 d’octubre

És una de les festes amb més tradició del calendari festiu local. El programa d’actes, que es concentrarà principalment a la plaça de la Fragata, compta amb la mostra de vins, el pregó de la Verema i el concurs de trepitjadors de raïm amb el pesat de la Pubilla i l’Hereu amb ampolles de vi, com ara actes principals

El pregó de la Festa de la Verema donarà el tret de sortida oficialment a la celebració el dissabte 30 de setembre a les 19h.

La programació d’actes continua durant el cap de setmana, i els plats forts de la darrera jornada seran el premsat del primer most, el 44è Concurs de trepitjadors de raïm, el pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi i la inauguració de la font del vi.

La tradicional Festa de la Verema de Sitges és organitzada per l’Ajuntament de Sitges i Foment de Sitges amb el patrocini de Família Torres.