Espai Dona Cava Women i Dones d’Empresa

El pròxim 15 de març,a partir de quarts de set del vespre, hi ha una nova cita amb l’Espai Dona i amb un programa que torna ple de talent i una alta dosis de solidaritat. Enguany, la trobada es fa al celler de Juvé & Camps, a Sant Sadurní d’Anoia.  Està organitzat conjuntament per Cava Women de la Confraria del Cava, … Continued

15/03/2024 - 15/03/2024

18h

Cava Women, Dones d'empresa

Actualitat / Inici / Espai Dona Cava Women i Dones d’Empresa

El pròxim 15 de març,a partir de quarts de set del vespre, hi ha una nova cita amb l’Espai Dona i amb un programa que torna ple de talent i una alta dosis de solidaritat. Enguany, la trobada es fa al celler de Juvé & Camps, a Sant Sadurní d’Anoia. 

Està organitzat conjuntament per Cava Women de la Confraria del Cava, la Federació Empresarialdel Gran Penedès i Dones d’Empresa Penedès-Garraf, i es concep com una reunió de dones emprenedores que estan en actiu al Penedès. Totes elles comparteixen coneixement i aprenentatges al voltant d’una taula, on a més a més poden gaudir d’un maridatge amb cava i productes gastronòmics d’empreses de la Federació com a protagonistes.

La cirereta del pastís la posa el vessant més solidari. Cada any, els diners recollits (per exemple amb el preu de l’entrada, que és de 27 euros) es destina a una entitat de caràcter social. Enguany, el xec viatjarà fins a l’Índia perquè es destinarà alprojecte Dona que la Fundació Vicente Ferrer té en marxa en aquest país asiàtic. Se’n coneixeran tots els detalls de la mà de la directora general de la Fundació, Luz María Sanz, que també assistirà a la trobada.