‘d’vines’ 2024: Celebrant el talent femení del món del vi a Lleida

En aquest mes de març, la campanya ‘d’vines’, que destaca el talent femení del sector vitivinícola a la regió de Lleida, presenta dues emocionants experiències de tast i maridatge al restaurant l’Espurna de Lleida. Les enòlogues i vinyerones de reconeguts cellers com El Vinyer, Matallonga, Raimat i Vinya els Vilars seran les protagonistes d’aquests esdeveniments. … Continued

07/03/2024 - 28/03/2024

INCAVI, DO Costeres del Segre i Diputació de Lleida

Actualitat / Inici / ‘d’vines’ 2024: Celebrant el talent femení del món del vi a Lleida

En aquest mes de març, la campanya ‘d’vines’, que destaca el talent femení del sector vitivinícola a la regió de Lleida, presenta dues emocionants experiències de tast i maridatge al restaurant l’Espurna de Lleida. Les enòlogues i vinyerones de reconeguts cellers com El Vinyer, Matallonga, Raimat i Vinya els Vilars seran les protagonistes d’aquests esdeveniments.

Dates a recordar:

  • Dijous, 7 de març: Sopar de maridatge comentat amb Rosa Xifré, Alba Penella i el xef Jesús Gimena de Matallonga.
  • Divendres, 15 de març: Tast comentat amb l’enòloga de Raimat, Sara Martínez.
  • Dijous, 21 i 28 de març: Maridatges amb Eva Carmona del Vinyer i María José Pérez i Rosa Zarza de Vinya els Vilars.

A més dels esdeveniments al restaurant l’Espurna, l’Associació Tastavins de Juneda i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida) també organitzen tastos de vins comentats al llarg del mes.

No us perdeu aquesta oportunitat de descobrir els vins excepcionals i el talent únic de les dones que els creen. ‘d’vines’ continua amb el seu compromís de promoure la igualtat de gènere i el reconeixement dels professionals femenins del món del vi a Lleida.

Aquesta serà la tercera edició d’una campanya que ja ha posat en relleu noms destacats del sector en els anys anteriors, i promet seguir oferint experiències úniques i inoblidables per als amants del vi i la gastronomia.