Dones de Vi de Sant Fruitós de Bages

Enòlogues, sommeliers i comunicadores se citaran al municipi per reflexionar i debatre sobre reptes i oportunitats de present i futur. La segona edició d’aquest esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 6 de maig a Sant Fruitós de Bages i farà de nou d’altaveu de pageses, enòlogues, sommeliers, distribuïdores i comunicadores d’arreu de Catalunya. Dones que a través de … Continued

06/05/2023 - 06/05/2023

18:00h

Museu de la memòria de la vinya i el vi

Actualitat / Inici / Dones de Vi de Sant Fruitós de Bages

Enòlogues, sommeliers i comunicadores se citaran al municipi per reflexionar i debatre sobre reptes i oportunitats de present i futur.

La segona edició d’aquest esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 6 de maig a Sant Fruitós de Bages i farà de nou d’altaveu de pageses, enòlogues, sommeliers, distribuïdores i comunicadores d’arreu de Catalunya. Dones que a través de la conversa podran compartir reflexions i experiències entorn al vi, que farà de fil conductor i que convidarà a debatre temes com la pagesia, el relleu generacional, la conservació del paisatge i l’emergència climàtica. També sobre la revolució enològica que viu el país, els vins de mínima intervenció i els nous perfils de vins i consumidors o el valor de la comunicació i l’enoturisme, a més a més de la criança i la conciliació familiar.

L’acte serà conduït per la periodista i sommelier Ruth Troyano, acompanyada per la sommelier Clara Antúnez, qui dirigirà el tast de vins, i la periodista i directora de Vadevi.cat, Eva Vicens, qui farà el tancament de la jornada.

Aquesta àgora femenina, organitzada pel Museu de la memòria de la vinya i el vi, compta amb el suport de l’INCAVI, la Diputació de Barcelona, la DO Pla de Bages i la Ruta del Vi del Bages.

Les entrades per la vetllada es poden comprar per 6 € a través del següent ENLLAÇ