Cruïlla DO Terra Alta

Després d’una primera edició inoblidable, el festival Cruïlla DO Terra Alta es consolida amb una nova edició que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’abril de 2024. Una vegada més, el festival portarà fins a la comarca de la Terra Alta un tastet de l’essència Cruïlla i permetrà als festivalers d’arreu descobrir aquest territori, la seva cultura i gastronomia. La música … Continued

19/04/2024 - 21/04/2024

Festival Cruïlla, DO Terra Alta

Actualitat / Inici / Cruïlla DO Terra Alta

Després d’una primera edició inoblidable, el festival Cruïlla DO Terra Alta es consolida amb una nova edició que se celebrarà els dies 1920 i 21 d’abril de 2024. Una vegada més, el festival portarà fins a la comarca de la Terra Alta un tastet de l’essència Cruïlla i permetrà als festivalers d’arreu descobrir aquest territori, la seva cultura i gastronomia.

La música i el vi seran els grans protagonistes del Cruïlla DO Terra Alta. Divendres 19 la cantantautora Judit Neddermann serà l’encarregada d’obrir el festival amb un concert inaugural a l’església de Corbera d’Ebre. Es podrà assistir només al concert o bé adquirir una entrada per gaudir-lo amb un sopar de gala que acompanyarà el lliurament de premis dels millors vins de la DO Terra Alta aquesta mateixa nit. La banda sonora de la resta de cap de setmana estarà en mans d’Oques Grasses i Gertrudis, que actuaran al vespre del dissabte dia 20 d’abril al Camp de Futbol de Batea, i Figa Flawas i El Pony Menut, que tancaran el festival durant el matí i migdia del diumenge 21 d’abril al mateix escenari. A més, la DJ Trapella amenitzarà les esperes durant les dues jornades a l’espai Village, on es podrà degustar una enorme oferta de vins d’aquesta DO amb diverses propostes gastronòmiques de la zona.

Sota el lema #CruïllaEnRuta, el festival tornarà a aterrar entre les serralades calcàries prelitorals, els boscos d’alzina i pi blanc i els cultius d’ametller, olivera i vinya que caracteritzen aquest territori per fer arribar l’univers Cruïlla a la programació de la Primavera DO Terra Alta.

Més informació aquí.