Alimentària

Saló Internacional d’Alimentació, Begudes i Food Service La fira Alimentària proposa en la seva edició de 2024 un programa d’activitats que abordarà els principals reptes i desafiaments que té per davant la indústria alimentària quant a innovació, digitalització i internacionalització dels seus mercats. Més de 350 sessions, entre ponències, taules rodones, congressos i demostracions -amb especial focus … Continued

18/03/2024 - 21/03/2024

Alimentaria Exhibitions

Actualitat / Inici / Alimentària

Saló Internacional d’Alimentació, Begudes i Food Service

La fira Alimentària proposa en la seva edició de 2024 un programa d’activitats que abordarà els principals reptes i desafiaments que té per davant la indústria alimentària quant a innovació, digitalització i internacionalització dels seus mercats. Més de 350 sessions, entre ponències, taules rodones, congressos i demostracions -amb especial focus en el canal Horeca i la seva importància socioeconòmica- a les quals intervindran al voltant de 700 experts de primer nivell.

Destaquen sessions com les que protagonitzaran el xef Ferran Adrià i el nutricionista i influencer Carlos Ríos, així com el XIV Congrés Internacional de la Dieta Mediterrània, entre d’altres.

Podeu consultar el programa complet d’activitats seguint l’enllaç: