8a Ruta de les Tapes

La ‘Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà’, que se celebra del 8 al 17 de març, és l’oportunitat perfecta per explorar els 81 establiments participants, cadascun oferint una tapa única i deliciosa acompanyada dels millors vins de la DO Empordà. Aquesta iniciativa, que ha esdevingut un clàssic a la ciutat, … Continued

08/03/2024 - 17/03/2024

Ajuntament de Roses, DO Empordà

Actualitat / Inici / 8a Ruta de les Tapes

La ‘Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà’, que se celebra del 8 al 17 de març, és l’oportunitat perfecta per explorar els 81 establiments participants, cadascun oferint una tapa única i deliciosa acompanyada dels millors vins de la DO Empordà.

Aquesta iniciativa, que ha esdevingut un clàssic a la ciutat, no només et permetrà degustar una àmplia varietat de tapes salades, dolces i picants, sinó que també et brinda l’oportunitat de descobrir la riquesa gastronòmica de Roses i la qualitat excepcional dels vins locals. Amb una oferta tan ampla i atractiva, no et pots perdre aquest festival culinari que celebra la cultura, els sabors i la tradició del Empordà.

A més, per només 3,5€ per tapa, podràs viure una experiència gastronòmica inoblidable tot descobrint les delícies culinàries de Roses i els meravellosos vins de la DO Empordà.