3a Trobada de Productors de Vins Ancestrals de Catalunya

Vine a descobrir i gaudir del llegat vitivinícola més autèntic de casa nostra a la Tercera Trobada de Productors d’Ancestrals de Catalunya. El diumenge, 7 de juliol, el Castell d’Olèrdola es transforma en una gran fira a peu de vinya, amb més de 30 cellers productors d’aquests escumosos ancestrals, que asseguren el caràcter i la personalitat … Continued

07/07/2024 - 07/07/2024

Actualitat / Inici / 3a Trobada de Productors de Vins Ancestrals de Catalunya

Vine a descobrir i gaudir del llegat vitivinícola més autèntic de casa nostra a la Tercera Trobada de Productors d’Ancestrals de Catalunya.

El diumenge, 7 de juliol, el Castell d’Olèrdola es transforma en una gran fira a peu de vinya, amb més de 30 cellers productors d’aquests escumosos ancestrals, que asseguren el caràcter i la personalitat única que els fa tan distintius.

Podràs tastar els ancestrals de tots els cellers participants, i conèixer, també, als apassionats productors que hi ha darrere de cada un d’ells, interactuar, conèixer la seva història, el seu treball i descobrir de la seva mà els secrets que fan que cada ampolla de vi ancestral sigui única.

A més, a la Tercera Trobada de Productors d’Ancestrals de Catalunya podràs comprar directament als productors els vins que més t’agradin, i emportar-te’ls a casa tant sigui per ampliar la teva col·lecció com per a sorprendre a algú amb un regal especial.

La selecció d’escumosos ancestrals de primera qualitat, està assegurada!