Primavera Wine

Primavera Wine és un festival de vi on també hi trobareu gastronomia, música en directe, activitats úniques i convidats de primer nivell com el millor sommelier d’Espanya o el guanyador de Masterchef 9.  Parlem de festival perquè serà una gran festa com mai l’heu viscuda, on tothom pot trobar el seu espai per gaudir d’un bon ambient tot … Continued

06/05/2023 - 06/05/2023

Primavera Wine

Actualitat / Inici / Primavera Wine

Primavera Wine és un festival de vi on també hi trobareu gastronomia, música en directe, activitats úniques i convidats de primer nivell com el millor sommelier d’Espanya o el guanyador de Masterchef 9. 

Parlem de festival perquè serà una gran festa com mai l’heu viscuda, on tothom pot trobar el seu espai per gaudir d’un bon ambient tot degustant bon producte. Tot això es farà des del respecte i la consciència de tot el valor que tenim al nostre territori. 

Us convidem a participar en les diferents activitats que s’han preparat per aquesta primera edició. Serà una oportunitat única per a gaudir d’un ambient festiu i alegre, mentre descobriu productes locals i us divertiu en família o amb amics. Descobreix totes les activitats.