La Nit dels Xarel·los

Tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca. La vetllada tornarà a unir el tast de vins monovarietals de la DO Penedès amb la varietat Xarel·lo com a protagonista i propostes gastronòmiques ideades especialment per a l’ocasió. Les portes del Claustre Sant Francesc s’obriran als assistents a les … Continued

17/06/2023 - 17/06/2023

19h a 23h

Actualitat / Inici / La Nit dels Xarel·los

Tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca. La vetllada tornarà a unir el tast de vins monovarietals de la DO Penedès amb la varietat Xarel·lo com a protagonista i propostes gastronòmiques ideades especialment per a l’ocasió.

Les portes del Claustre Sant Francesc s’obriran als assistents a les 19h i es tancaran a les 23h. La vetllada també s’acompanyarà de música en viu.

Les entrades, amb un preu de 20€, inclouen la degustació dels vins que s’hi mostraran, tres degustacions gastronòmiques i la copa de l’acte. Es poden adquirir a través del telèfon 610 243 747 o al restaurant El Gat Blau. També es podran comprar el dia de l’acte al Claustre Sant Francesc, sempre que encara en quedin de disponibles.