Fires de Maig de Vilafranca del Penedès

L’objectiu que persegueixen les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès és esdevenir un aparador on empreses de diferents sectors puguin oferir els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf. Així doncs, les Fires tenen el propòsit de … Continued

12/05/2023 - 14/05/2023

Ajuntament de Vilafranca

Actualitat / Inici / Fires de Maig de Vilafranca del Penedès

L’objectiu que persegueixen les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès és esdevenir un aparador on empreses de diferents sectors puguin oferir els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf. Així doncs, les Fires tenen el propòsit de convertir-se en un esdeveniment que serveixi com a mitjà de promoció i consolidació per a les empreses del territori en sectors com l’automoció, el comerç, els serveis, l’alimentació, la maquinària agrícola i també per a organismes i entitats que vulguin tenir presència com a expositors. 

Però les Fires de Maig són molt més que això. Són l’Espai Juga Fira, amb tallers dirigits per als més menuts, l’Espai Demo, on les empreses poden presentar i fer demostracions als visitants i la Plaça del Vi, on es poden degustar els vins i escumosos del territori i de la DO Penedès i els productes de proximitat del mercat de la Carn.

Vine a descobrir-les!