Fira de Sant Bartomeu

Cada estiu arriba a Artesa de Segre la Fira de sant Bartomeu, en la qual els productors locals i els comerços mostren els seus productes. La fira es complementa amb mostres d’oficis i treballs tradicionals de la població. Artesa de Segre acull una nova edició de la Fira de sant Bartomeu. Es tracta d’un dels esdeveniments amb … Continued

26/08/2023 - 27/08/2023

Ajuntament d’Artesa de Segre

Actualitat / Inici / Fira de Sant Bartomeu

Cada estiu arriba a Artesa de Segre la Fira de sant Bartomeu, en la qual els productors locals i els comerços mostren els seus productes. La fira es complementa amb mostres d’oficis i treballs tradicionals de la població.

Artesa de Segre acull una nova edició de la Fira de sant Bartomeu. Es tracta d’un dels esdeveniments amb més història de la comarca de la Noguera, anomenada també fira dels gitanos o fira del meló, i té un format que permet que productors i comerços de la comarca mostrin els seus béns i que els visitants gaudeixin dels productes i de les mostres d’oficis. 

La fira barreja tradició i innovació, cosa que fa de l’experiència una oportunitat única per conèixer els productes locals i gaudir passejant entre les mostres i activitats que la complementen.