Fira ÀPAT a Tarragona

Fira ÀPAT, la fira de l’alimentació i la gastronomia catalana, on els productors i elaboradors d’aliments agroalimentaris catalans de qualitat presenten cada any els seus productes a professionals de l’alimentació.Des de Fira ÀPAT es vol promoure els productes de proximitat, ja que són garantia de seguretat i qualitat i, al mateix temps, ajudar a les … Continued

06/05/2023 - 07/05/2023

Ajuntament de Tarragona

Actualitat / Inici / Fira ÀPAT a Tarragona

Fira ÀPAT, la fira de l’alimentació i la gastronomia catalana, on els productors i elaboradors d’aliments agroalimentaris catalans de qualitat presenten cada any els seus productes a professionals de l’alimentació.
Des de Fira ÀPAT es vol promoure els productes de proximitat, ja que són garantia de seguretat i qualitat i, al mateix temps, ajudar a les petites explotacions familiars, agràries i ramaderes, i aconseguir un coneixement més directe de la procedència dels aliments que es consumeixen.

Donem la benvinguda a l’estiu amb Fira ÀPAT i el Festival de l’Alimentació Catalana. Gaudeix de música a l’aire lliure, amb foodtrucks, activitats per a nens, degustacions i molt més!

Per a més informació (enllaç)