El conreu de vinya, un aliat contra l’emergència climàtica

La importància de la vinya i el vi al Baix Maresme, i per extensió a tot el país, va molt més enllà de l’activitat econòmica que genera. Amb el botànic i consultor enoturístic Evarist March Sarlat, descobrirem el paper que juga el conreu de la vinya com a fre al canvi climàtic, des d’un punt … Continued

02/04/2023 - 02/04/2023

13:00h

Vila del llibre de Cabrils

Actualitat / Inici / El conreu de vinya, un aliat contra l’emergència climàtica

La importància de la vinya i el vi al Baix Maresme, i per extensió a tot el país, va molt més enllà de l’activitat econòmica que genera. Amb el botànic i consultor enoturístic Evarist March Sarlat, descobrirem el paper que juga el conreu de la vinya com a fre al canvi climàtic, des d’un punt de vista històric i també amb vistes al futur. L’experiència es completarà amb la presentació, a càrrec de l’editora Montse Serra i Arenas, de la col·lecció “Envinats”, de Vibop Edicions, que vincula el món del vi amb el món de les arts.
Durant l’acte es podran degustar els vins L’an[ç]tral del celler Testuan de Cabrils; Tallarol, del Celler de les Aus d’Alta Alella i Les Costes, pansa blanca, d’Albert Federico.