Cicle Solistes Alta Ribagorça

29 ena edició del Cicle Solistes Alta Ribagorça, que torna amb un cartell de quatre concerts on la presència de les veus femenines té un gran protagonisme. Alba Armengou, Paula Peso, The Sparkles i Mabel Flores completen un programa fresc i de qualitat que ambientarà les tardes dels dissabtes del mes d’agost. Històricament, la indústria musical … Continued

05/08/2023 - 26/08/2023

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça

Actualitat / Inici / Cicle Solistes Alta Ribagorça

29 ena edició del Cicle Solistes Alta Ribagorça, que torna amb un cartell de quatre concerts on la presència de les veus femenines té un gran protagonisme. Alba Armengou, Paula Peso, The Sparkles i Mabel Flores completen un programa fresc i de qualitat que ambientarà les tardes dels dissabtes del mes d’agost.

Històricament, la indústria musical en tots els seus àmbits ha estat protagonitzada bàsicament pel sector masculí i els percentatges de participació de solistes femenines continua sent inferior al 35%. Enguany, el cicle de Solistes vol donar veu a les  protagonistes en una mostra de visibilitat i respecte més enllà del seu gènere.

Programa: 

Dissabte 5 d’agost | 19h:
PIscines Municipals de Vilaller: Paula Peso Quintet

Dissabte 12 d’agost | 20h:
Plaça Mercadal del Pont de Suert: Alba Armengou i Vicente Lòpez

Dissabte 19 d’agost | 20h :
Jardins del Balneari de Caldes de Boí: The Sparkles

Dissabte 26 d’agost | 20h:
Camp de futbol de Durro: Mabel Flores

>> Consulta’n els detalls aquí (enllaç PDF)

Preu: 

Gratuït