Fira del Vi de Prades

Aquest cap de setmana, els amants del vi i el cava tenen una cita ineludible a la Fira del Vi i del Cava. Aquesta fira, que promet ser un autèntic festí per als sentits, ofereix als assistents la possibilitat de gaudir d’una àmplia varietat de degustacions de vins locals i productes artesanes. A més, la … Continued

20/07/2024 - 21/07/2024

Actualitat / Inici / Fira del Vi de Prades

Aquest cap de setmana, els amants del vi i el cava tenen una cita ineludible a la Fira del Vi i del Cava. Aquesta fira, que promet ser un autèntic festí per als sentits, ofereix als assistents la possibilitat de gaudir d’una àmplia varietat de degustacions de vins locals i productes artesanes. A més, la fira no només es limita a les begudes, sinó que també presenta diverses propostes gastronòmiques que maridaran perfectament amb les degustacions.

La Fira del Vi i del Cava no només destaca per la qualitat de les seves ofertes, sinó també per l’ambient acollidor i festiu que es crea gràcies a l’acompanyament musical d’Alexandre Bonanit. Les seves sessions en vinil aportaran una banda sonora perfecta per a l’ocasió, creant una atmosfera única que farà les delícies de tots els assistents. És l’oportunitat ideal per a conèixer els productes locals i passar una bona estona amb amics i família.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 20 de juliol de 18:00 a 23:00 hores i el diumenge 21 de juliol d’11:00 a 15:00 hores. No et perdis aquesta ocasió única per submergir-te en el món del vi, el cava i la gastronomia local. Vine i gaudeix d’un cap de setmana ple de sabors, música i bon ambient a la Fira del Vi i del Cava!