2ª Fira Vins al Carrer 

Més de 45 cellers presentaran i explicaran alguns dels seus millors productes (vins blancs, rosats, negres i escumosos) i tots els assistents podran degustar-los.  Per poder tastar les més de 150 referències ja està disponible al portal web entràpolis i a la botiga de Caldes el tiquet, que té un cost de 27,50€ per persona. L’adquisició del tiquet … Continued

10/06/2023 - 10/06/2023

18.00h a 22.00h

La Vallesana Degustació

Actualitat / Inici / 2ª Fira Vins al Carrer 

Més de 45 cellers presentaran i explicaran alguns dels seus millors productes (vins blancs, rosats, negres i escumosos) i tots els assistents podran degustar-los. 

Per poder tastar les més de 150 referències ja està disponible al portal web entràpolis i a la botiga de Caldes el tiquet, que té un cost de 27,50€ per persona. L’adquisició del tiquet inclou una copa Riedel de regal, que serà la utilitzada per tastar tots els vins que els participants vulguin.

Música en directe i zona degustació

Per acabar de fer grossa la festa i arrodonir la jornada, durant la tarda hi haurà l’actuació de Swing Engine Trio en diferents punts de la fira i l’espai comptarà amb una zona degustació on es podran adquirir entrepans, tapes i hamburgueses per acompanyar els vins.